REVIEW : MAMONDE MINERAL POWDER PACT SPF 25 PA ++

7:27:00 PM

I rarely use a compact powder for my daily use, because my skin is dry and sometimes it makes my makeup look cakey during the day. But, I don’t have to worry anymore. Because I use this Mamonde Mineral Powder Pact with SPF 25/PA ++

Aku jarang banget pakai bedak berbentuk compact, soalnya kulitku yang kering kadang jadi kelihatan cakey. Tapi sekarang gak lagi, semenjak aku pakai Mamonde Mineral Powder Pact with SPF 25/PA ++


Mamonde is a cosmetics brand from Korea. This is my very first time trying their product. This compact powder has a very cute packaging in peach colour. It has a sponge & mirror inside. I rarely use the sponge, I prefer use powder brush.

Mamonde adalah kosmetik dari Korea. Ini pertama kalinya aku coba produk dari Mamonde. Bedak ini kemasannya lucu deh, warnanya peach. Selain itu juga ada spons dan kaca di dalamnya. Aku biasanya lebih suka pakai powder brush.


The texture is so soft. I got N21 shade, which a little bit lighter than my skin. But, it still looks good because of the yellow tone.

Teksturnya halus banget. Warna yang kupakai, N21 agak sedikit lebih terang dari kulitku. Tapi tetap kelihatan bagus kok, karena warnanya yang kekuningan.


This powder glides smoothly on my skin, as you can see the result is amazing. Say goodbye to shiny face. It also cover up the pores perfectly.

Bedaknya mudah dibaurkan di wajah, hasilnya oke banget. Gak ada lagi deh bagian wajah yang berminyak. Selain itu pori-poriku juga tertutup dengan baik.


The matte result doesn't make my face cakey at all. That's why I loveeee this powder! I got this  awesome powder from Coccinelle Cosmetics. I often buy Korean skin care & makeup from them, trusted seller. 

Walaun hasilnya matte tapi gak bikin kulit jadi cakey lho. Makanya aku suka banget sama bedak ini. Aku dapat produk yg oke banget ini dari Coccinelle Cosmetics. Aku udah sering banget beli skin care & makeup Korea di sana. 


So, what do you thick about this compact powder?

Gimana menutmu dengan bedak ini?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia