top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

MUC : Ulzzang Pony Inspired by HELLOSASYACHI

One of Indonesian beauty blogger, Sasyachi held a MUC (makeup challenge). I read her post about it and get super excited to join!

Salah satu dari Indonesian beauty blogger Sasyachi mengadakan  MUC (makeup challenge). Aku baca posting-nya dan excited  banget mau ikutan!





REVIEW : Acne Cover Nexcare Skin Care

I think almost everyone has a problem with acne. From hormonal problem, stress, etc. The worst is if the next day you have a special event to attend like job interview or a date. I just tried this product from Nexcare. It can be a solution for the problem. It's Acne Cover Nexcare Skin Care.

Sepertinya hampir semua orang pernah berurusan dengan jerawat ya. Dari mulai masalah hormon, stres, dll. Nah, paling nyebelin itu kalau jerawatan dan besoknya ada acara yang penting. Contohnya interview kerja atau nge-date. Wah bisa gawat deh! Kebetulan nih aku baru coba satu produk dari Nexcare. Produk ini khusus untuk mengatasi masalah dengan jerawat. Namanya Acne Cover Nexcare Skin Care.

WAKUWAKU JAPAN : AKB48 Ne-Mousu TV Season 3

Impossible is you love Japan and don't know AKB48. A very famous idol group from Akihabara. Anyway, today I wanna tell you one of my favorite variety show starred by AKB48. Of course, I watch it on WAKUWAKU JAPAN (Indovision - channel 168, Okevision - channel 32, dan First Media - channel 340).

Sepertinya gak mungkin deh kalau kamu suka Jepang tapi gak kenal sama AKB48. Idol group yang sangat terkenal dari Akihabara, Jepang. Nah, hari ini aku mau ngebahas variety show yang dibintangi oleh AKB48. Tentu saja nontonnya di WAKUWAKU JAPAN (Indovision - channel 168, Okevision - channel 32, dan First Media - channel 340).

(source)

Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.