top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

REVIEW : CANMAKE GOKUBUTO MASCARA

Ok, I'm dying with this super cute mascara which has shocking pink packaging, OMG!!! If you're a fans of Japanese makeup, you must have known a brand named, Canmake. I got this  Gokubuto Mascara from my friend, Kai(Vinsa). Anyway, since all of the text on the packaging is in Japanese so I need to try it first. I'll let you know what my thought about this mascara.

Suka banget sama si maskara yang kemasannya lucu ini. Warnanya pink, OMG! Kalau kamu suka makeup dari Jepang, pasti tahu ding sama merk Canmake. Nah, kali ini aku akan bahas Gokubuto Maskara-nya. Produk ini aku dapat dari temanku, Kai(Vinsa)Nah, karena keterangan di kemasannya pakai bahasa Jepang semua aku gak ngerti sama sekali tentang maskara ini. Jadi langsung aja aku coba, baca terus posting ini untuk tahu pendapatku mengenai Gokubuto maskara dari Canmake ini.

REVIEW : SON ALTESSE SOPHIE GLAMOUROUS LIP GLOSS BY SOPHIE PARIS

I got a package from Sophie Paris last month (if I’m not mistaken). There is a lip gloss, named Son Altesse Sophie (SAS) Glamourous . I love the packaging, it looks so pretty and sophisticated. I was wondering about the colour, is it vibrant or sheer. Make sure to read the rest of this post if you’re curious too.

Beberapa waktu yang lalu, aku dapat kiriman paket dari Sophie Paris. Salah satunya ada Sophie Pairs Glamourous lip gloss.  Seneng deh, soalnya kemasannya kelihatan bagus. Penasaran juga apa hasilnya vibran atau sheer. Baca terus ya posting ini.

REVIEW : KRACIE ICHIKAMI SHAMPOO, CONDITIONER, TREATMENT, SPRAY

I try to give more attention to my hair. Since the condition is pretty bad. I got dry and tangled hair. I try to stop dying my hair too, that's why I chose very dark hair colour last time, so I don't have to retouch the root anymore. Anyway, I got hair care products from Kracie Ichikami. Let me tell you my opinion about the shampoo, conditioner and the hair treatment products in this post.

Akhir-akhir ini aku lagi rajin ngerawat rambut, soalnya kalo liat kondisi rambutku sedih deh. Kering dan susah diatur, untungnya gak sampai bercabang. Makanya udah lama aku juga gak ngewarnain rambut, terakhir aku pilih warna dark brown yang mirip sama warna asli rambutku. Jadi gak perlu touch up root lagi, hehe. Pas banget lagi suka merawat rambut, eh dapat rangkain perawatan rambut dari Kracie Ichikami. Mulai dari shampoo, conditioner, treatment dalam bentuk cream & spray.




REVIEW : CANDY SCRUB SWEET BY THE BATH BOX

I posted this photo about a month ago on my instagram and some people are curious about it. It’s actually not a food, it’s a body scrub from The bath box. I bought them at Beauty Blogger Meet Up Bazaar. I was also curious with the homemade products made in Indonesia by The Bath Box. 

Beberapa waktu lalu aku nge-post foto ini di instagram dan banyak yang penasaran. Ini bukan makanan ya, walaupun bentuknya keliatan seperti cemilan, hehe. Sebenarnya ini body scrub dari The Bath Box.  Waktu di acara Beauty Blogger Meet Up Bazaar, aku beli di booth nya. Waktu itu aku kehabisan body scrub di rumah dan juga penasaran sama produk homemade buatan Indonesia ini. 

Disclaimers

I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced. I put additional disclaimer in each sponsored post.