top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

IBB Make Up Challenge November 2014 SMARTLOOK Underneath Your Skin

Hello everyone, it's been awhile since my last post. I've been really busy then got sick. But, today I've managed to blog. I'm joining Makeup Challenge by Indonesia Beauty Blogger this month. The theme is sci-fy makeup.

Halo semuanya, udah lama ya gak posting. Maklum, aku sibuk sampai sakit, jadinya ya gak sempet nge-blog deh. Kali ini aku ikutan Makeup Challenge Indonesia Beauty Blogger lagi. Temanya seru lho, sci-fy makeup.

http://indonesianbeautyblogger.com/ibb-muc-november-2014/


REVIEW : LAVIE BRUSH ON LASH ADHESIVE

My falsies's best friend is Brush-on Lash Adhesive from Lavie. It's an eyelash glue. I heard so many good reviews about it, sadly already sold out. Now they finally got the newest formula. So, I decided to buy one. Wanna know what I think about it? Keep reading the post.

Teman setia bulu mata palsuku, namanya Brush-on Lash Adhesive dari Lavie. Innya di lem bulu mata. Aku dengar abnyak review bagus tentang produk ini, tapi sayangnya udah sold out. Sekarang ada yang formulanya baru, jadi aku pastinya beli dong. Nah, kalau kamu penasaran pendapatku tentang produk ini, baca terus postingnya ya.



REVIEW : SILKYGIRL NATURAL BROW PENCIL IN DARK BROWN

Hey guys! Today, I wanna tell you my recent favorite eyebrow pencil. It's from Silkygirl. I got this lovely product from BBlogger Meet Up. If you wanna know why I love it, make sure to read this post.

Halo semuanya! Hari ini aku mau kasih tahu pensil alis kesukaanku akhir-akhir ini. Produk ini dari Silkygirl. Aku dapat dari acara BBlogger Meet Up. Kalau kamu penasaran, baca terus ya posting ini.

REVIEW : HADALABO GOKUJYUN ULTIMATE MOISTURIZING FACE WASH, LOTION & MILK FROM NIHONMARTBEAUTY.COM

I've been using skin care line from Hadalabo Gokujyun which is Ultimate Moisturizing series. Start with the facial wash, lotion then milk. If you;re curious about the result, make sure to read this post.

Sudah hampir sebulan ini aku pakai produk skin care dari Hadalabo Gokujyun seri Ultimate Moisturizing. Dimulai dari facial wash, lotion dan milk. Penasaran dengan produk Hadalabo dan hasilnya di kulitku? Baca terus ya postingan ini.

Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.