top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

REVIEW : WOLTER BISTRO

Hello guys! Today I had a great lunch at Wolter Bistro, Jakarta Selatan. So, I was invited by Access Trade Indonesia to attend bloggers gathering there. 

Halo semuanya! Hari ini aku baru makan siang yang enak di Wolter Bistro, Jakarta Selatan. Jadi, aku diundang ke acara Access Trade Indonesia blogger gathering di sana.

 

Wolter Bistro is located in Jl.Woterminginsidi 59. Jakarta Selatan (accross Total Fresh Wolterminginsidi). It's very easy to reach.

Lokasinya di Jl.Woterminginsidi 59. Jakarta Selatan (seberang Total Fresh Wolterminginsidi). Gampang banget deh aksesnya.


When you're inside it, you'll feel very comfy. It has cozy feeling inside. Perfect for hang out with friends and family. It also great to meet with business partner or client. 

Pas kamu masuk ke dalam, rasanya nyaman banget. Asik deh, apalagi kalau kumpul bareng teman-teman atau keluarga. Cocok juga untuk ketemu mitra bisnis.


I got a welcome drink, named Juice Janda Kembang, which really yummy and healthy made from Sirsak (I don't know what is it called in English LOL) & Dragon Fruit.  

Ada  welcome drink, namanya Juice Janda Kembang, yang terbuat dari sirsak dan buah naga. Enak banget lho dan sehat pastinya.


I ordered Crispy Duck as the main dish. It's a fried cripsy duck with 3 sambals. Sambal matah Jimbaran, sambal merah Surabaya and sambal mangga Bangkalan. I love fried duck and this main dish is super yummy. It also healthy with some vegetables, urap Surabaya. Yum Yum Yum...

Aku order menu utamanya Crispy Duck. Jadi, bebek yang digoreng kering. Ada 3 macam sambal. Sambal matah Jimbaran, sambal merah Surabaya dan sambal mangga Bangkalan. Aku emang suka banget bebek goreng. Nah yang ini enak banget. Empuk dan gak amis. Ada sayurannya juga lagi, urap Surabaya. Nyam nyam nyam...

 

Meet, Cheff Hermansyah. The awesome cheff whom own Wolter Bistro. All the menu are created passionately, no wonder the results are so yummy and healthy!!

Nah, ini dia Cheff Hermansyah. Pemilik Wolter Bistro. Setiap menunya diciptakan dengan passion, makanya hasil makanannya enak banget dan sehat juga lho!!
 




Nah, kalau kamu juga suka bebek goreng, harus banget nih cobain makan di Wolter Bistro! Ada juga PROMO free coffee from Super Gayo, only for follower of their sns account!

So, If you're a fan of fried duck, you have to visit and try Crispy Duck at Wolter Bistro! Also there is a PROMO free coffee from Super Gayo, untuk kamu follower dari akun social medianya!

2 MUST HAVE MAKEUP PRODUCTS FOR EYES FROM COPIA

Hello everyone! Long time no see. I got a new beauty post today. Still with beauty products from COPIA. This time is makeup products for eye. These 2 products are must have for me.

Halo semuanya! Udah lama nih gak posting. Hari ini ada posting baru lho, masih dengan produk andalan ku dari COPIA. Kali ini makeup untuk mata. Ada 2 produk yang aku suka banget.


3 MUST HAVE LIP PRODUCTS FROM COPIA

Have you ever heard about COPIA? It's a beauty store which sells lotsa skin cares & makeup from many brands all over thr world. Today, I'll tell you 3 of my top favorite lip products from them. 

Sudah pernah dengat COPIA? Toko kecantikan yang menjual makeup dan skin care, dari berbagai merk di seluruh dunia. Hari ini aku akan membahas 3 lip products yang aku suka dari COPIA. 

REVIEW : PIXY BB CREAM BRIGHT FIX IN BEIGE

Usually at the end of the day, our makeup gets dull. So, we need to touch up. But, I don't have time for that. I'm too busy with lotsa activities during the day. Then, I heard about PIXY BB Cream Bright Fix which keeps your face bright for 12 hours without getting dull.

Biasanya nih kalau kita pakai makeup di awal pasti cerah dan oke, lama kelamaan setelah beraktivitas jadi kusam dan harus touch up. Kalau aku males banget touch up dan gak ada waktu karena memang sehari-hari sibuk. Terus aku dengar ada PIXY BB Cream Bright Fix yang katanya membuat wajah cerah dan tidak kusam selama 12 jam.


Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.