REVIEW : KRACIE HADABESEI EXTRA MOIST FACIAL MASK

12:37:00 PM

I feel today is gonna be a good day, so I decided to write a review of my latest favorite facial sheet mask from Kracie. It's Hadabesei Extra Moist Mask.

Kayaknya hari ini bakal jadi hari yang baik, jadi aku memutuskan untuk nulis review tentang masker favoritku saat ini dari Kracie. Masker Hadabesei Extra Moist Mask.

 


♛ Design & Formula: (9/10)
The design is so unique. Look at the sheet texture, it has pores. I also like the formula which has nice scent and not to watery. So, it doesn't dripping down out of your face area.

Desainnya unik banget. Lihat deh, maskernya berpori-pori. Selain itu formulanya juga enak wanginya dan gak begitu cair. Jadi gak menetes keluar area wajah.


♛ How to Use: 
I usually use it after I wake up in the morning, while I feel dehydrated caused by lack of sleep. But you can also use it at night before you sleep.


- clean your face first
- apply toner then pre-serum (optional)
- apply the mask for about 15 minutes
- after that (no need to rinse with water), massage your face gently
- pat pat your face gently

Biasanya aku pakai masker ini pas pagi-pagi aku ngerasa kulit dehidrasi karena kurang tidur. Kamu juga bisa kok pakai pas malam hari sebelum tidur.
- cuci wajahmu
- gunakan toner lalu pre-serum (optional) 
- gunakan masker selama 15 menit
- setelah itu jangan dibilas, pijat wajah perlahan
- tepuk-tepuk wajah perlahan



♛ Overall : (9/10)
I'm in love with this mask. I've tried all Hadabesei mask and this one is my most favorite. My skin feel supple and smoother after apply it. Just like the name, you can feel the extra moist efect. I recommend this product for everyone. However it's a bit expensive, but I impressed with the result. So, I will definitely repurchase it. 

Pokoknya suka banget sama masker yang satu ini. Aku udah coba semua masker dari Hadabesei tapi ini yang paling cocok untuk kulitku. Setelah pakai rasanya kulit jadi lebih kenyal dan halus.Seperti namanya, kamu bisa ngerasain efek extra moist. Aku merekomendasikan produk ini untuk semua orang. Walaupun dari segi harga memang agak mahal tapi hasilnya benar-benar bagus. Jadi aku pasti beli lagi.



So, have you ever try this mask before, let me know what do you think?

Kalau kamu pernah pakai masker ini, gimana menurutmu?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia