REVIEW : COLOUR RICHE COLOUR INTENSE BY L'OREAL PARIS IN BLONDES (MAGNETIC CORAL) AND BRUNETTES (INTENSE PLUM)

11:51:00 AM

Hello there makeup junkies! I'm here again with a beauty product review. This time is a about lipstick from L'Oréal Paris. It's Colour Riche Colour Intense.

Halo semuanya! Akhirnya kali ini bisa posting review produk kecantikan lagi. Nah, sekarang aku mau membahas lipstick dari L'Oréal Paris. Namanya Colour Riche Colour Intense.



♛ Packaging : (8/10)
I love how sophisticated the packaging look. I mean, who doesn't love the gold color? There is also color label so you don't have to be panic when looking for the perfect shade.

Aku suka dengan kemasannya yang terkesan mahal. Warna keemasannya pasti banyak yang suka deh. Selain itu juga ada label warnanya. Jadi kamu gak perlu khawatir akan susah pas pilih warnanya.


♛ Color & Formula : (9/10)
What should I say, I love the colors so much! I choose shade 373 magic coral and 374 intense plum. Both colors turn out really lovely on my lips. Just like the color, I love the formula too. It's not too shiny. It's creamy and stays pretty much in a long time, but still you'll need a little touch up.

Dari segi warna, lipstick ini juara banget deh. Aku pilih warna 373 magic coral and 374 intense plum. Keduanya benar-benar bagus pas dipakai di bibir. Nha, seperti warnanya yang bagus, aku juga suka banget sama formula lipstick ini. Gak terkesan shiny yang berlebihan. Teksturnya creamy dan cukup lama bertahan di bibir, walaupun memang harus touch up lagi.
 

♛ Overall : (9/10)
Yes, I'm in love with this lipstick. I recommend this product for everyone. Especially, for you who loves vibrant color and a dry lips. Because it doesn't make my lips dry at all. I also think the price is affordable.

Keliatan banget kan kalau aku suka sama lipstick ini. Jadi, aku rekomendasikan untuk semua orang. Terutama kalau kamu suka lispctik dengan warna terang dan bibirnya kering. Karena lipstick ini gak membuat bibirku kering sama sekali. Menurutku juga harganya lumayan terjangkau.


So, what do you think about L'Oreal Color Riche Intense Lipstick?

Jadi, gimana menurutmu tentang L'Oreal Color Riche Intense Lipstick?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia