FASHION : LONDON FASHION WEEK MENSWEAR SPRING SUMMER 2015

3:33:00 PM

So, London Fashion Week Menswear Spring Summer 2015 was happened earlier this week. There were some interesting pieces, well actually too many lol. Don't worry, I try to summarize them in this post.

London Fashion Week Menswear Spring Summer 2015 baru saja diadakan di awal pekan ini. Ada beberapa yang menarik, sebenarnya ada banyak banget sih, ehehe. Tapi tenang aja, aku akan rangkum semuanya di posting ini.

 
(images source, edit by mi)

Ok let's start with stripes. Unlike boring stripes, as you can see they look so much fun with colors and patterns. Anyway you see some stripes from TOPMAN, James Long and JW. Anderson's collections.

Ok, mulai dari motif garis-garis. Gak seperti biasanya yang kelihatan boring, kamu bisa lihat kalau ada banyak warna dan motif. Seperti yang ada di dalam koleksi TOPMAN, James Long dan JW. Anderson.

(images source, edit by mi)

Obviously, colorful and fun are the next trend for summer! Many designers are agree with it. I got some proof from KTZ, Moschino, and Alexander Macqueen's collections.

Bisa juga kamu lihat kalau tren musim panas tahun depan akan banyak warna dan terkesan fun! Banyak designers yang memiliki pikiran yang sama, seperti yang bisa dilihat dari koleksi KTZ, Moschino, dan Alexander Macqueen.

(images source, edit by mi)

Sporty look was pretty much everywhere on the runway too! Nasir Mazhar, Cottweiler and Tiger of Sweden show us some inspiration outfit through their collections. So, what do you think?

Sporty look juga banyak jadi tema di beberapa runway lho! Nasir Mazhar, Cottweiler, dan Tiger of Sweden memperlihatkan beberapa inspirasi bertema sporty. Nah, gimana menurutmu?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia