REVIEW : Make Over Liquid Lip Color in Pink Punch

1:07:00 PM

Hello there! So, last month I went to Make Over's beauty class and got a goodie bag. This product was inside the goodie bag. It's a liquid lip color. It's like a lip gloss but the color is more vibrant. I'll let you know my opinion about it in this post.

Halo semuanya! Bulan lalu aku ikut Beauty class dari Make Over dan dapat goodie bag. Produk ini ada di dalamnya. Liquid lip color yang mirip seperti lip gloss tapi warnanya lebih terang. Aku akan tulis pendapatku melalui posting ini.


♛ Packaging:  (8/10)
I think the packaging look sophisticated. The transparent container make us easy to figure out what color inside it without have to looking the bottom of it. I also like the small lip applicator. It makes me easier to apply on to my lips.

Menurutku kemasannya terlihat mahal. Botolnya yang tranparan jadi gampang untuk tahu warna produknya, tanpa harus lihat di bagian bawahnya. Aku juga suka bentuk aplikator nya yang kecil. Jadi lebih gampang pakainya deh.


♛ Color & Texture :  (9/10)
I got the Pink Punch color which is an almost nude pink shade. For me, the color looks so cute and it perfect for everyday makeup. Like I said before it's like a lip gloss. So the texture is a bit glossy, but without sticky feelings. I love that it doesn't dry out my lips.

Aku dapat warna Pink Punch. Warnanya seperti pink pucat. menurutku warna ini terlihat cute dan cocok untuk dipakai sehari-hari. Seperti yang sebelumnya kutulis kalau ini seperti lip gloss, jadi memang teksurnya sedikit glossy tapi tidak lengket. Aku suka karena gak membuat bibir jadi kering.


♛ Overall :  (9/10)
I recommend this liquid lip color for you especially if you have dry lips. Because sometimes lip balm is not enough. Beside it has nice shades, I maybe gonna buy another shade.What do you think about this product?

Aku rekomendasikan produk ini untuk kamu terutama yang bibirnya kering. terkadang pakai lip balm aja gak cukup lho. Selain itu warna-warnanya juga bagus-bagus. Mungkin nantinya aku akan beli warna yang beda. Nah, gimana menurutmu dengan produk ini?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia