REVIEW : Makarizo MK 3 Color Revive Shampoo & Conditioner

5:42:00 PM

March is here yo! I will open this month with a review product. It's not a makeup nor skin care. This time is hair products from Makarizo.



If you're folowing my instagram, last month I bought a special box from Vanity Trove Indonesia. Ok, so inside the box there some Makarizo MK3 Color Revive products, two of them are Shampoo & Conditioner.

♛ Packaging : 7/10
Red orange plastic bottle look simple. It almost like a common shampoo and conditioner, anyway.


♛ Formula & Scent : 8/10
Sorry I didn't have the detail photo what's inside the bottle, but it looks like a common shampoo & conditioner. What I like is the scent. It smells really good like sweet floral something like that.


♛ Overall: 9/10
These color revive products are deepen the intensity of hair color. As you know from my post about new hair cut & color, I decided to go darker. It's been a month let's see how my hair looks like.



See, it still look even, I super like it. I think the shampoo & conditioner really do a good job. I've been coloring my hair so many times. The fact that I keep changing my hair color every 6 months makes my hair damaged. Beside I hate it when my hair color start to fade out. It usually become brighter and somehow turn out to be like 3 different colors.

After use shampoo & conditioner from this Makarizo I am very satisfied/ I will definitely repurchase. Super recommended for you who dyed your hair. How about you, what's your current shampoo & conditioner?



Gak kerasa udah bukan Maret aja! Aku mau mulai postingan untuk bulan ini dengan review produk tapi bukan makeup atau skin care ya. Kali ini giliran produk untuk rambut dari Makarizo. Nah, kalau kamu follow instagram-ku pasti tau dong kalo bulan lalu aku beli special box dari Vanity Trove. Isinya beberapa produk Makarizo MK3 Color Revive, dua di antaranya adalah Shampoo & Conditioner .

♛ Kemasan : 7/10
Desain botol plastik merah oranye terlihat sederhana. Hampir sama seperti sampo dan kondisioner pada umunya.

♛ Formula & Aroma : 8/10
Maaf ya aku gak punya foto rincian produknya, tapi kelihatannya seperti shampoo & kondisioner biasa. Yang aku suka itu wanginya yang enak, sweet floral gitu.

♛ Keseluruhan : 9/10
Produk color revive ini bisa bikin warna rambut kamu lebih intens. Kalau kamu baca posting-ku yang di salon One Piece pasti tahu kan kalo rambutku sekarang warnanya agak gelap. Sudah sebulan, mari kita lihat bagaimana rambutku sekarang. Warnanya masih rata, aku suka banget. Menurutku sampo & kondisioner-nya benar-benar ngaruh di rambutku. Aku sudah mewarnai rambut berkali-kali. Kenyataan setiap 6 bulan sekali aku ganti warna rambut, akhirnya rambutku rusak. Selain itu aku benci banget kalau warna rambut mulai memudar. Biasanya jadi lebih terang dan kadang warnanya jadi beda-beda biasanya jadi 3 macam warna.

Setelah pakai sampo & kondisioner dari Makarizo ini aku puas banget, pasti bakal beli lagi deh. Aku rekomendasiin banget nih untuk kamu yang rambutnya juga diwarnai. kalau kamu, apa sampo & konditioner yang sekarang dipakai?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia