REVIEW : Etude House Precious Mineral Magic Any Cushion in Magic Peach

2:19:00 PM

It's Monday guys! I know I know many of you hate it. But hey, I got a new review post here. So, hopefully it will makes your Monday better :)
If you're a Korean makeup fans, I believe you must know this product. Etude House Precious Mineral Magic Any Cushion. It's a big hit these days.

I bought it two weeks ago in color peach, because I have yellow skin tone and I don't have much blemishes.


♛ Packaging:  (8/10)
You know that Etude House always win my heart in packaging. It's simple yet cute with pink puff inside. It comes with a mirror too. I think everyone will like it.



Anyway, the cushion is so bouncy.


♛ Texture & Color:  (8/10)
Super light texture, like you wear nothing on your face. With SPF 34/ PA ++ maybe I won't need use sunscreen anymore. The color is almost like transparent but when you apply it onto your face, it give more glow & brighten the skin.



♛ Overall:  (9/10)
You can see, my face look more glowing with this base under my makeup. I really love it! It makes my makeup stay longer. It also smoothen my skin surface so easier for me to apply BB cream or foundation. 


I definitely recommend this product to you guys, if you have same skin condition with me and I will repurchase for sure.


Hari ini hari Senin guys! Pasti banyak yang bete deh, tapi ada review baru nih jadi semoga aja harimu jadi lebih baik :)

Nah, kalau kamu penggemar makeup Korea, pasti udah pada tahu produk ini. Etude House Precious Mineral Magic Any Cushion. Lagi trend banget akhir-akhir ini. Aku beli dua minggu yang lalu warna peach, karena warna kulitku yang kekuningan dan aku tidak punya banyak bekas jerawat merah.

♛ Kemasan : ( 8/10)
Kamu pasti tahu dong Etude House selalu bikin aku terkesan dengan kemasannya. Desaiinya terlihat sederhana tapi lucu dengan puff warna pink di dalamnya. Ada cerminnya juga. Menurutku semua orang pasti suka. Cushion-nya juga empuk banget.

♛ Tekstur & Warna : ( 8/10)
Teksturnya super ringan, rasanya jadi seperti gak pakai apa-apa di wajah. Dengan SPF 34 / PA + + mungkin aku tidak perlu pakai sunscreen lagi. Warnanya hampir seperti transparan tapi pas dipakai di wajah kulit jadi lebih glowing dan cerah.

♛ Keseluruhan : ( 8/10)
Kamu bisa lihat, wajahku terlihat lebih glowing dengan pakai makeup base ini. Aku benar-benar suka! Produk ini juga membuat makeup jadi tahan lebih lama. Selain itu setelah pakai Magic Any Cushion ini wajahku terasa lebih smooth, jadi lebih mudah untuk pakai  BB cream atau foundation.

Aku merekomendasikan produk ini untuk kamu yang punya kondisi wajah sepertiku. Dan pastinya aku akan beli produk ini lagi.

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia