FASHION : Halloween A La Mode

5:24:00 PM

As I wrote on my previous post, here is the post about Halloween A La Mode event in Galeries Lafayette Jakarta. I got the invitation from Nylon Indonesia. I was so excited to attend this event, finally I can go out with a crazy makeup :D




If you wanna read about my makeup & outfit, you can check out my previous post. Anyway, the decoration of Galeries Lafayette was so spooky with Jack-o'-lantern everywhere and the dim light. Even the food which served has a spooky decoration too!



The fashion night out started with a bunch of zombies dancing with Michael Jackson's Thriller song.




There were 3 shows, first is The witches. All models dressed in black. It was interesting because they were look mysteriously gorgeous :)


 






The second show was Young Designers. The models wore ready to wear collection from Young Indonesian Designers, like Isis.









This jacket is my favorite, sooooo dope!!! The detail on the back was almost make me scream >.<


After the second show, there was a Screaming contest. The MC choose 3 guests to join the contest. I was chosen. So I have no choice but to screaming as loud as possible. And guess what I won! :D


Look how big my smile while carrying the prize. It's a Beats by Dre headphone. After the contest the fashion show continued, High School Prom Massacre. The female models were walked scared because the male models try to kill them.









Look what the male models carry while walk the runway. Yes, it'a a prop, bloody knife.



The event was going well, I had so much fun! And if you're interested to buy the clothes just visit Galeries Lafayette at Pacific Place. It's such a cozy store for shopping! 





Seperti yang aku tulis di posting sebelumnya, posting kali ini tentang acara Halloween A La Mode di Galeries Lafayette Jakarta. Aku mendapat undangan dari Nylon Indonesia. Aku seneng banget, soalnya aku bisa pake makeup yang gak biasa :D

Kalau kamu ingin membaca tentang makeup & outfit-ku, bisa cek posting yang sebelumnya. Di acara itu, dekorasi Galeries Lafayette dibuat seram dengan Jack-o'-lantern dimana-mana dan penerangan yang redup. Bahkan makanan yang disajikan juga bentuknya seram! Fashion Night Out, dimulai dengan gerombolan zombie yang menari diiringi dengan Thriller, lagunya Michael Jackson.

Oia, ada 3 show yang pertama The Witches. Semua model berpakaian hitam. Menarik banget, mereka terlihat misterius tapi cantik :)
Yang kedua, Young Designers. Para model mengenakan koleksi ready to wear dari Desainer Muda Indonesia, seperti Isis. Favoritku saat itu, jaket yang detail di bagian belakangnya sangat keren > . <

Setelah pertunjukan kedua, ada Screaming contest. MC memilih 3 tamu untuk ikut kontes. Aku terpilih. Jadi, mau gak mau harus teriak sekeras mungkin dan ternyata aku menang! :D
Kamu bisa liat lebarnya senyumaku saat membawa hadiahnya. Isinya headphone Beats by Dre.

Nah, setelah kontesnya selesai dilanjut dengan fashion show berikutnya,  High School Prom Massacre . Para model perempuan berjalan ketakutan karena mereka dikejar oleh model laki-laki yang mencoba membunuh. Liat deh apa  yang dibawa oleh model laki-laki saat jalan di runway. Itu prop, pisau yang berlumur darah. Acaranya berjalan lancar, Aku bener-bener bersenang-senang! Kalau kamu tertarik untuk membeli pakaian yang ditampilkan bisa mengunjungi Galeries Lafayette di Pacific Place. Tempat yang nyaman untuk berbelanja!

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia