REVIEW : Secret Kiss Face Glow CC Cushion by Secret Key

3:03:00 PM

As you know BB or CC Cushion now is a big hit in Korea. I'm so curious about it. So, I bought a Face Glow CC Cushion from Secret Key. Anyway, the CC here means Complete Cream.


The packaging is simple, white color with silver text on it. It also comes with a puff and when you open the inside there is a sponge, while you push it the CC will comes up.


The texture of the CC is so light and liquid. It's very easy to apply and also blended well.


Here is my before after picture, my left skin with only moisturizer on it and the right one after I applied the CC cushion. The coverage is sheer but I like it somehow. It also has a dewy finish and the color is not too grayish.

 

Actually, this is my very first time trying CC cream and in a cushion form. It also my first time using Secret Key brand. I've tried this product once and it does make my makeup stay longer. So, I recommend this for you who doesn't have a lot of imperfection. Also it's pretty cheap. Do you ever try this product and what do you think about it?



Kamu pasti tahu kan kalau BB atau CC Cushion sekarang lagi hit banget di Korea. Aku penasaran pengen coba. Jadi, aku beli CC Cushion dari Secret Key. Oia, CC di sini berarti Coplete Cream.
Packaging CC cushion ini sederhana, warnanya putih dengan teks warna silver. Dilengkapi dengan dengan puff dan pas dibuka di dalamnya ada spons, kalau kamu pencet nanti CC-nya akan muncul dari spons itu.
Tekstur CC ini sangat ringan dan cair. Mudah diaplikasikan dan juga gampang di-blend.

kamu bisa liat photo before after di bawah ini, kulit sebelah kiriku hanya pake pelembab dan yang selah kanan setelah aku pake CC cushion.Coverage-nya tipis tapi aku suka. Terus, hasilnya dewy dan warnanya gak begitu grayish.

Ini pertama kalinya aku mencoba CC cream apalagi bentuk cushion. Ini juga pertama kalinya aku coba produk dari Secret Key. Aku udah coba pake produk ini sekali (seharian) dan ternyata membuat makeup-ku lebih tahan lama. Jadi, produk ini recommended untuk kamu yang tidak memiliki banyak noda di wajah. Harganya juga cukup murah. Kamu pernah coba produk ini, gimana pendapat kamu?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia