REVIEW : WOLTER BISTRO

1:43:00 PM

Hello guys! Today I had a great lunch at Wolter Bistro, Jakarta Selatan. So, I was invited by Access Trade Indonesia to attend bloggers gathering there. 

Halo semuanya! Hari ini aku baru makan siang yang enak di Wolter Bistro, Jakarta Selatan. Jadi, aku diundang ke acara Access Trade Indonesia blogger gathering di sana.

 

Wolter Bistro is located in Jl.Woterminginsidi 59. Jakarta Selatan (accross Total Fresh Wolterminginsidi). It's very easy to reach.

Lokasinya di Jl.Woterminginsidi 59. Jakarta Selatan (seberang Total Fresh Wolterminginsidi). Gampang banget deh aksesnya.


When you're inside it, you'll feel very comfy. It has cozy feeling inside. Perfect for hang out with friends and family. It also great to meet with business partner or client. 

Pas kamu masuk ke dalam, rasanya nyaman banget. Asik deh, apalagi kalau kumpul bareng teman-teman atau keluarga. Cocok juga untuk ketemu mitra bisnis.


I got a welcome drink, named Juice Janda Kembang, which really yummy and healthy made from Sirsak (I don't know what is it called in English LOL) & Dragon Fruit.  

Ada  welcome drink, namanya Juice Janda Kembang, yang terbuat dari sirsak dan buah naga. Enak banget lho dan sehat pastinya.


I ordered Crispy Duck as the main dish. It's a fried cripsy duck with 3 sambals. Sambal matah Jimbaran, sambal merah Surabaya and sambal mangga Bangkalan. I love fried duck and this main dish is super yummy. It also healthy with some vegetables, urap Surabaya. Yum Yum Yum...

Aku order menu utamanya Crispy Duck. Jadi, bebek yang digoreng kering. Ada 3 macam sambal. Sambal matah Jimbaran, sambal merah Surabaya dan sambal mangga Bangkalan. Aku emang suka banget bebek goreng. Nah yang ini enak banget. Empuk dan gak amis. Ada sayurannya juga lagi, urap Surabaya. Nyam nyam nyam...

 

Meet, Cheff Hermansyah. The awesome cheff whom own Wolter Bistro. All the menu are created passionately, no wonder the results are so yummy and healthy!!

Nah, ini dia Cheff Hermansyah. Pemilik Wolter Bistro. Setiap menunya diciptakan dengan passion, makanya hasil makanannya enak banget dan sehat juga lho!!
 




Nah, kalau kamu juga suka bebek goreng, harus banget nih cobain makan di Wolter Bistro! Ada juga PROMO free coffee from Super Gayo, only for follower of their sns account!

So, If you're a fan of fried duck, you have to visit and try Crispy Duck at Wolter Bistro! Also there is a PROMO free coffee from Super Gayo, untuk kamu follower dari akun social medianya!

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia