MY 2015 RESOLUTIONS

12:58:00 PM

So, 2014 is almost over. I know I know, time flies really fast, like whoosh...! This year was awesome. So many good things happened. I got some new awesome friends, won some blog competitions, involved in 2 interesting projects (as a front end web developer) which will be launched on next year, hopefully. And many other positive things. Anyway, today's post I wanna let you know about my 2015 resolutions.

Tahun 2014 sebentar lagi berakhir. Cepet banget ya gak kerasa. Tahun ini banyak hal bagus yang terjadi, Alhamdullilah. Mulai dari dapat banyak teman baru yang asik, menang beberapa kompetisi blogging, terlibat di 2 proyek yang keren (sebagai  front end web developer ) yang akan rilis tahun depan, Insha Allah. Masih banyak lagi yang lainnya. Nah, kali ini aku akan berbagi resolusi di tahun 2015.


As you know, I'm currently learning fashion design. I've been waiting to join fashion design competition on this year, sadly my skill is not enough yet. Because, I don't have any knowledge about pattern making. Until, I continue to take pattern making course. I hope next year I can join any fashion design.


Seperti yang kamu tahu, aku sekarang belajar fashion design. Sebenarnya tahun ini pengenbanget ikutan fashion design competition, tapi kemampuanku belum cukup. Soalnya aku gak ngerti pattern making sama sekali. Akhirnya aku lanjut les pattern making. Semoga aja tahun depan bisa ikutan kompetisi fashion design.


I wanna give more attention to my hair. I wanna have healthy and shiny hair in 2015. My hair condition's now is very bad :(

Aku mau lebih perhatian dengan rambutku, soalnya sekarang kondisinya rusak. Semoga tahun depan aku punya rambut yang sehat dan berkilau.


Drink & eat healthier food. More food and vegetables of course. Since I'm getting older, I need some extra nutrition for my body.

Minum & makan makanan yang sehat. Makan banyak sayur dan buah pastinya. Maklum udah makin tua :D
Aku butuh banyak nutrisi untuk tubuh.





Last, of course more and more posts on this blog. I need to managed my time better, so won't make you waiting new post for a long time. Hopefully, 5 posts a week :D

Terakhir, aku mau posting lebih banyak di blog ini. Butuh mengatur waktu lebih baik nih, jadi para pembaca gak nungguin posting baru dalam waktu lama . Semoga aja 5 posting per minggu.

 

Anyway guys, you can get a sophisticated bag by sharing your 2015 resolutions. UPLOAD your photo to Clozette Indonesia with hashtag #HSOResolution. Click the image above!!

Nah, kamu bisa dapetin tas oke dan hasiah lainnya cuma dengan berbagi resolusi tahun 2015. UPLOAD fotomu ke Clozette Indonesia dengan hashtag #HSOResolution. Klik gambar di atas!!

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia