REVIEW : THE SOAP CORNER HEAD TO TOE BEST FRIEND SOAP BY MOPORIE

12:44:00 PM

If you're a fan of natural and parabens free product, you should try The Soap Corner by Moporie. They offer all natural ingredients body care. From soap to solid perfume. In this post, I will review they Head to Toe Best Friend Soap.

Kamu termasuk salah satu pencinta produk yang natural dan bebas paraben? Udah tahu belum The Soap Corner by Moporie? Mereka menawarkan produk yang natural dan dibuat dengan tangan. Produknya ada banyak banget, mulai dari sabun, shampoo, lip balm sampai solid perfume. Nah, kali ini aku akan membahas tentang salah satu produknya. Produk ini unik banget, namanya Head to Toe Best Friend Soap.




The texture is watery and has brown color. It also smells like soybean. Anyway, I was quite surprise with the foam. It can creates lotsa foam. After using it for about 2 weeks my skin feels softer. Maybe because the awesome ingredients, such as pro-vitamin B5, vitamin E, olive oil, avocado oil and shea butter. All of them are perfect for the skin. Without any parabens nor silicons.

Teksturnya sangat cair dan berwarna kecoklatan. Terus wanginya mirip kacang kedelai. Aku sudah pakai produk ini selama 2 minggu untuk keramas dan juga sebagai sabun seluruh badan. Ternyata busanya banyak lho dan hasilnya benar- benar bikin kulit halus. Mungkin karena mengandung pro-vitamin B5, vitamin E, olive oil, avocado oil dan shea butter, semuanya bagus untuk melembabkan kulit. Apalagi tanpa parabens dan silikon.


If you're travelling a lot, this product is a must have! Look the handy size and no need shampoo. All you need is Head to toe beast friend soap. Don't forget to check out thesoapcorner.com for more awesome products.

Kalau kamu suka traveling, pas banget bawa ini, soalnya ukurannya lumayan kecil dan hemat gak perlu shampoo lagi. Nah, daripada penasaran yuk intip thesoapcorner.com untuk cari tahu produk natural lainnya.



You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia