EVENT REPORT : JAPAN BEAUTY TOUR PRE EVENT

3:22:00 PM

Hello everyone! Long time no see, so sorry I've been really bust these days. Gladly, today I managed to blogging just for you my lovely readers. So, earlier this month I was at Launcing Event of Japan Beauty Tour. The event was started with an opening speech by Yamamoto Sasagawa san. He explained about Kawaii Beauty Japan.

Halo semuanya! Udah lama nih gak nge-blog, aku sibuk banget akhir-akhir ini. Untungnya, hari ini bisa posting. Awal bulan ini aku datang ke acara Launcing Japan Beauty Tour. Acaranya diawali dengan pidato singkat oleh Yamamoto Sasagawa san. Beliau menjelaskan tentang Kawaii Beauty Japan.


After that, we were introduced with Japan Beauty Tour by HIS Travel. Basically, the tour is promoting the  Beauty trend in Japan. You can see the happy faces of 2 beauty bloggers, Tia & Carnellin. They had such a great experience at Japan Beauty Tour.

Nah setelah itu, kita diperkenalkan dengan Japan Beauty Tour oleh HIS Travel. Jadi tur ini mempromosikan tren kecantikan di Jepang. Kamu bisa lihat wajah bahagia dari 2beauty blogger Tia & Carnellin. Mereka berdua udah coba lho tur-nya dan kesannya oke banget.



Watch the video below to see their experience!

Jangan lupa tonton video di bawah ya, kalau mau lihat pengalaman mereka berdua!



Ok, back to the event, there was also a hair styling demo by Shunji Matsuo - One Piece Salon. Here we got Hisato san. He's so talented, OMG!

Terus acara dilanjutkan oleh demo hair styling dari salon Shunji Matsua - One Piece. Ada Hisato san, jago banget lho dia!



And there was also Miyuki, she's one of the top stylist. She showed us how to make easy cute updo hair.

Ada juga Miyuki, salah satu top stylist. Dia memperlihatkan cara membuat updo hair yang cute.


Thanks KBJ for the invitation. I'm interested with the tour, sadly can't go overseas this year. Hopefully, next year HIS travel will still have beauty tour.

Makasih untuk undangannya KBJ. Aku tertarik dengan tur-nya, tapi tahun lagi lagi gak bisa pergi ke luar negeri. Semoga tahun depan masih ada tur ini di HIS travel.


If you're still curious about the tour, go check out HIS Travel's site.

Kalau kamu masih penasaran, langsung aja kunjungi website HIS Travel.

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia