REVIEW : VIVA WHITE BODY CREAM IN COFFEE EXTRACT & PEPPERMINT OIL

9:55:00 AM

Hello everyone! It's September already. August was nice and hopefully this month will be better. Yes, we're so close to 2015. Anyway, today I wanna share a review of my current favorite body cream. It's an Indonesia product. Viva white body cream in coffee extract & peppermint oil.

Halo semuanya! Gak terasa bulan September aja nih. Bulan Agustus kemarin oke sih, semoga aja bulan ini lebih baik. Sebentar lagi tahun 2015 deh. Nah, hari ini aku akan membahas review dari body cream yang aku lagi suka sekarang. Produk Indonesia lho. Viva white body cream yang coffee extract & peppermint oil.


♛ Packaging: (6/10) 
I like that it's a tube. So I can easily take out and use the product. But, I think the design is too simple. It doesn't look special at all.

Aku suka bentuk tube, jadi gampang pakainya. Sayang desainnya terlalu simple dan gak menarik.


♛ Texture: (8/10)
Usually a body cream has a thick texture. But, this body cream's texture isn't so thick. It makes the cream absord to our skin faster. It also doesn't leave a sticky feeling on the skin, which I really like.

Biasanya body cream itu punya tesktur yang tebal. Tapi beda dengan body cream yang satu ini, teskturnya gak terlalu tebal. Jadi cepat meresap di kulit kita. Selain itu juga tidak meninggalkan kesan lengket, yang bikin aku suka sama produk ini.



♛ Overall: (8/10)
Beside love the texture, I also fell for the scent. It smells so yummy, like a coffee mint candy. Every time I use it, I feel like my mood become better. It's like a mood booster. Anyway, because it's a local product so you can find it really easy and the price is also cheap. Love love love Viva body cream!

Selain suka dengan teksturnya, aku juga suka banget sama wangi body cream ini. Wanginya seperti permen coffee mint. Tiap kali pakai ini, rasanya mood-ku membaik. Jadi semacam mood booster gitu. Nah, karena ini produk lokal, jadi belinya gampang dan harganya juga murah. Pokoknya suka banget deh sama Viva body cream!


How about you, tell me your favorite body cream. Thanks for reading and see you on the next post!

Nah, kalau kamu apa body cream favorit-mu? Btw, makasih udah baca, sampai ketemu di posting berikutnya!

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia