REVIEW : GULA YUMMY LIP SCRUB IN OCHA

1:11:00 PM

I really hate when my lips become dry, because it won't look good when I apply lip tint or lipstick. Besides always use lip balm in my skin care routine, I also scrub my lips every week. Usually I have to made my own scrub and it takes some time. Now there is a lip scrub product which made from natural ingredients. It's Gula yummy lip scrub. It has 5 variants; honey, ocha, cocoa/chocolate, coffee and strawberry. Today, I'll let you know my opinion about the ocha (green tea) one.

Paling benci kalau bibir lagi kering, pastinya gak akan terlihat bagus kalau pake lip tint atau lipstick. Selain pakai lip balm, aku juga pakai lip scrub. Biasanya aku bikin sendiri, lumayan makan waktu sih. Untungnya sekarang ada produk lip scrub yang terbuat dari bahan-bahan alami. Namanya Gula yummy lip scrub. Produk ini ada 5 varian; honey, ocha, cocoa/chocolate, coffee and strawberry. Nah, di posting ini aku akan bahas yang ocha/ teh hijau.



♛ Packaging : (7/10)
Well, the packaging looks cute at first, but it's hard to read the text on the transparent jar. I think the font should has bolder color. The transparent jar is a nice idea actually, so you know what variant inside it.

Kemasannya terkesan lucu sih, tapi sayangnya tulisannya gak kelihatan. Mungkin karena jar yang berwarna transparan, mungkin seharusnya tulisan bisa dibuat lebih bold. Soalnya menurutku ide jar yang transparan udah bagus, jadi bisa tahu varian isinya.



♛ Texture: (7/10)
You can see the big granules. For me, the texture is a lil' bit rough. So you have to make sure to scrub your lips gently. After that, you only need to wipe your lips with tissue, I prefer a wet tissue.

Kamu bisa lihat butiranya yang besar. Menurutku teksturnya sedikit kasar. jadi kamu harus pelan-pelan pas pakai. Setelah itu kamu tinggal bersihkan bibir pakai tisu. Kalau aku suka pakai tisu basah.

 


♛ Overall: (7/10)
I was quite surprised with the result. My lips become more moist and there is no dry lips anymore, yay! I also like the green tea's smell. Remember to always put lip balm on your lips after the process, and only scrub your lips once a week.

Aku lumayan kaget juga lihat hasilnya. Bibirku jadi terasa lebih lembab dan gak kering lagi. Harus  ingat selalu pakai lip balm ya setelahnya. Kamu juga cukup sekali aja pakai scrub ini dalam seminggu.

If you're interested to try, you can contact:

Kalau kamu berminat coba, bisa hubungi ke:

Instagram @prettyrecipe 
+6282211888292

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia