REVIEW : Maybelline Color Elixir by Color Sensational in Vision in Violet

9:11:00 AM

Hello everyone! Today I will share my opinion of lip color from Maybelline. It's the Color Elixir by Color Sensational in Vision in Violet.

Halo semuanya! Hari ini aku mau berbagi opini tentang lip color dari Maybelline. Namanya Color Elixir by Color Sensational warna Vision in Violet.


♛ Packaging : (8/10)
It looks sophisticated. With clear container and the size is handy. It also has a very nice lip applicator. The design makes me easier to apply onto my lips. I simply like it!

Keliatan sophisticated, dengan tempat yang transparan dan ukurannya yang praktis. Selain itu lip applicator-nya juga bagus desainnya. Jadi gampang pas pakainya. Pokoknya suka deh!


♛ Color : (9/10)
I usually use concealer first before apply in onto my lips. All you need is only one coat to get the perfect color. Just look the picture to see how lovely the color is.

Sebelumnya aku pakai concealer dulu di bibir. Nah kamu cukup pakai 1x aja, warnanya udah langsung terang. Kamu bisa lihat warnanya yang bagus di gambar di bawah.


♛ Formula : (8/10)
This lip color has a long lasting formula. Maybe the gloss will wear off. The color stay on your lips and turn into pink somehow and it looks perfect for everyday look.

Produk ini punya formula yang tahan lama. Mungkin gloss nya akan hilang lama kelamaan, tapi warnanya tetep nempel di bibir dan berubah jadi pink. Pokoknya bagus deh untuk sehari-hari.

♛ Overall : (8/10)
I wanna buy the other colors, I think it's describe how much I like it. I doesn't dry out my lips and long lasting formula have won my my heart.

Aku mau beli warna lainnya, jadi kamu pasti tahu dong kalau aku suka bnaget sama produk ini. Selain formulanya yang tahan lama, produk ini juga gak membuat bibirku kering. Makanya, aku suka.

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia