REVIEW : PAC Powder Eyeshadow Colours of Asia

3:06:00 PM

Another product from Cosmekita's goodie bag. It's PAC powder eyeshadow colours of Asia. This is like my first PAC's product ever. I've never tried any of their product, I just don't know why.

Produk lainnya dai goodie bag Cosmekita nih. Ada PAC powder eyeshadow colours of Asia. Produk ini adalah produk PAC pertmana yang aku coba. Aku belum pernah sama sekali coba produk PAC, gak tahu deh kenapa.



♛ Packaging : (6/10)
PAC is a local product from Indonesia and it's like the high end one. I think the packaging is so so for high end brand. It's like a common eyeshadow jar, nothing special actually. You won't know the color until you open the box, because there is no information about the color on the box.

PAC adalah salah satu produk lokal buatan Indonesia yang high end. Menurutku untuk produk high end, kemasannya biasa aja gak ada yang terlihat spesial. Selain itu, kamu gak akan tahu warnanya kalau gak dibuka dari kotak kemasannya. Di kotaknya gak ada informasi tentang warna.
 


♛ Texture : (7/10)
The texture is powdery so be carefull when you apply it. I think you better do the eye makeup first when you use it. Because it may become messy if the eyeshadow fall out to your under eye or cheek. But you only use a tiny of it, I think it will be ok tho.

Teksturnya powdery jadi hati-hati pas pakai. Lebih baik pakai eye makeup dulu kalau kamu mau pakai eyeshadow ini. Khawatir kalau nanti hasilnya jadi berantakan ke bagian bawah mata atau ke pipi. Tapi kalau kamu pakainya cuma sedikit sih gak masalah.
 


♛ Color : (9/10)
I got the gold color. I like how vibrant the color. Just dab dab on my eyelids and voila! You have a gorgeous gold color on the eyelids. What I don't like is it definitely not an everyday eyeshadow color. But, I still like it!
  
Aku dapat warna emas. Aku suka warnanya yang terang. Sedikit tepuk-tepuk di eyelids dan kamu bisa lihat hasilnya bagus deh. Yang aku gak suka mungkin ini bukan warna yang cocok untuk dipakai sehari-hari. Tapi aku suka!
 


♛ Overall : (7/10)
I really recommend the product but if you like vibrant color on your eyelids, then this is a great product for you. I think I'll use is for special occasion maybe like party or fashion show. So, have you ever try powder eyeshadow from PAC?

Aku rekomen kalau kamu suka warna-warna terang di eyelids kamu. Kalau aku sih akan pakai eyeshadow ini untuk acara yang spesial aja mungkin ke pesta atau fashion show. Nah, kamu pernah gak coba produk dari PAC ini?


Stay tune for more makeup review from Cosmekita's goodie bag!

Tungguin review selanjutnya dari produk di dalam goodie bag Cosmekita!

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia