REVIEW : Etude House Color Lips Fit in BE101

1:03:00 PM

Hey guys! I'm sure a lot of you have already known this product from Etude House. It's pretty famous. I decided to buy Color Lips Fit in BE101. When I first saw it I think it's cute. So here is my review.


♛ Packaging:  (8/10)
Hands down to the packaging with pinky box and the illustration on the bottle. It's soooo cute! 


It also comes up with a nice shape lip applicator, which makes easier to apply onto the lips. Especially when you wanna apply it on the corner of the lips. I like it!

♛ Color & Texture :  (6/10)
At first I'm a bit confused with the color. Is it peach or orange or coral? You can see the swatch more look like orange I think.


Then when I apply it on my lips it turns to pastel peach color. What I don't like is the matte finish is dry up my lips. Notice how ugly my lips are. Well, I'm a bit disappointed. I definitely need to apply lip gloss on top.


♛ Overall:  (7/10)
I still haven't share you yet what I like the most of it. Actually the matte finish is working fine for blusher. I usually mix it with a bit Shu Uemura lip & cheek tint. And you know what, it stays the whole day. So I guess it's not a waste to buy it. 

Tell me what do you think about it? Thanks for reading :)



Hey guys! Aku yakin banyak dari kalian yang sudah tahu produk dari Etude House ini. Karena cukup populer jadi aku coba beli deh. Aku beli Color Lips Fit warna BE101. Pertama kali lihat warnanya kelihatan cute.

♛ Kemasan : ( 8/10)
Tanpa dijelasin pasti tahu dong betapa cute-nya kemasan produk dari Etude House. Aplikatornya juga bagus, kecil jadi gampang pakainya ke bibir. Apalagi untuk bagian di sudut bibir. Aku suka banget!

♛ Warna & Tekstur : ( 6/10)
Pada awalnya aku sedikit bingung dengan warnanya kalau dilihat dari botol. Apa peach atau oranye atau coral? Kamu bisa lihat swatch-nya lebih seperti warna oranye. Lalu pas dipakai di bibir warnanya berubah menjadi warna pastel peach. Yang aku gak suka teksture matte yang membuat bibirku jadi kering :( Kamu bisa lihat bibirku jadi jelek banget. Yah, aku sedikit kecewa. Sepertinya harus pakai lip gloss biar lebih moisture.

♛ Keseluruhan : ( 7/10)
Aku masih belum kasih tahu kamu yang paling aku sukai dari produk ini. Sebenarnya tekstur matte bagus banget sebagai perona pipi.  Jadi, aku biasa mencampurnya dengan sedikit Shu Uemura lip & cheek tint. Dan benar-benar tahan sepanjang hari. Jadi rasanya gak sia-sia juga beli ini.

Bagaimana menurutmu tentang Color Lips Fit, ayo kasih tahu aku. Makasih ya sudah baca posting ini :)

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia