FASHION : In The Mood of Spring - Dorothy Perkins Styling Competition

4:08:00 PM

There is no spring in Indonesia, but the spring fashion trend can't be missed. I will give you two looks inspired by Dorothy Perkins Style Essentials. It's perfect for every occasion and although Dorothy Perkins have identified the 10 pieces to make your wardrobe work harder :

Di Indonesia memang gak ada musim semi, tapi tren fashion-nya gak bisa dilewatin. Aku akan buat 2 loosk yang terinspirasi dari Dorothy Perkins Style Essentials. Pas banget untuk segala kegiatan, Dorothy Perkins juga udah siapin 10 pieces untuk melengkapi koleksi pakaianmu:

- The Statement shirt 
- The Block Heel 
- The Jumpsuit
- The Maxi
- The Midi
- The Cami 
- The Boyfriend Jean
- The Mini Bag
- The Soft Trouser
- The Lace Top


If you have a date or you just wanna look sweet girly, I think this first look will perfect for you. I combine a cami top with a midi skirt. Try to wear a pastel colors and put a vibrant pink lipstick to you lips. This look will brighten up your day, trust me!

Kalau kamu mau nge-date dan terlihat sweet girly, menurutku look pertam ini cocok banget. Aku coba kombinasikan cami top dengan midi skirt. Pilih yang warnanya pastel dan kamu bisa pakai lipstick warna terang. Tampilan ini pastinya akan bikin harimu lebih ceria!



The next look is my favorite one. I like casual outfit yet still look fashionable. My inspiration is these look below. Again it's from Dorothy Perkins Style Essentials.

Look selanjutnya ini favoritku. Aku suka penampilan yang casual tapi tetap terlihat fashionable. Inspirasiku dari gambar di bawah. Masih dari  Dorothy Perkins Style Essentials.


Still wearing the same top in the first look. Pair it with a boyfriend jeans and a mini bag. Now you're so ready to hang out with friends.

Masih pakai top yang sama dengan tampilan pertama. Kali ini pakai boyfriend jeans dan mini bag. Nah, kamu bisa langsung deh hang out sama teman-teman.



I hope this post will help you guys to mix and match your outfit for Spring. Don't forget to check out my shopping experience at Dorothy Perkins store.

Aku harap posting ini bisa bantu kamu untuk mix and match gaya Spring. Jangan lupa baca juga posting tentang pengalaman belanja di Dorothy Perkins store.



This post is for joining Dorothy Perkins Styling Competition. Make sure to join the competition before it's too late!

Aku juga ikutan Dorothy Perkins Styling Competition melalui posting ini. Kalau kamu punya blog, bisa ikutan juga lho, sebelum terlambat.

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia