REVIEW : White Moistfull Eye Patch from Etude House

12:41:00 PM

Hey guys, I'm back with another product review. It's from Etude HouseWhite Moistfull Eye Patch, it's an eye mask in gel type. It was my very first time using an eye mask. Hopefully it's a good one, so here is the review.

It comes with 2 gel patches. Don't worry, both sides can apply onto your skin.


Before I apply under my eye area, I apply eye cream first. Leave it for 30 minutes, you can do whatever you want the mask will still there, it's like stick on your skin but not sticky like glue. 


After 30 minutes you can release them pat pat your under eye skin gently. Well, actually the result quite amazing. You can see my picture below.


It reduces the wrinkles under my eyes also my eyebags! WOW! I will definitely repurchase this mask. So, have you ever try any eye mask?





Hey guys, aku kembali dengan review produk lain. Ini dari Etude House. White Moistfull Eye Patch, masker untuk mata yang berbentuk gel. Ini pertama kalinya aku menggunakan masker mata. Semoga saja masker ini bagus, ok berikut reviewnya.

Ada 2 gel patch. Jangan khawatir, kedua sisi bisa sipakai. Sebelumnya aku oleskan eye cream di bagian bwah mata, terus baru deh pake eye mask-nya. Diamkan selama 30 menit,  kamu bisa ngapain aja soalnya masker ini nempel tapi bukan nempel kayak lem ya.

Setelah 30 menit bisa dilepas, terus tepuk-tepuk kulit di bawah mata dengan lembut. Hasil yang cukup menakjubkan. Kamu dapat melihat gambar di atas. White Moistfull Eye Patch  bener-bener mengurangi kerutan di bawah mata juga eyebags! WOW! Aku pasti akan beli lagi. Nah, kalau kamu pernah gak pake eye mask?

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia