REVIEW : Juara Rice Facial Cleanser

1:50:00 PM

Good day everyone! Like I said in this post, here is the review of Juara Rice Facial Cleanser. I really like packaging, it made of paper instead of plastic. Also love the design it just looks so nice :)


Just follow the instruction: bend then tear the top of it then squeeze it gently to take out the cleanser. As you can see the texture is liquid with white color and it has a floral herb scent which I really love.


I'm using shower puff to create bubble foam then rub it gently onto my face. I've using it 4 times and I kinda like it. Beside it smells really nice it also doesn't make my skin dry. It just feel smooth and moist but not too much. But, I won't buy the real size because it's pricey and I prefer bubble foam so I don't have to create the foam manually. Anyway, there are 2 products from Juara in my wish list. First is Candelnut body polish. When me and my friend went to the booth, the BA show us how to apply the body polish. It' so easy to apply and it doesn't need to rinse it off with water. It also has such a nice scent. It's sweet and calmy that's how I describe it. 


Another product which I wanna try is the Sweet Black Tea eye cream. I've read many reviews about how amazing it is. Wanna know more about Juara? Just click the image below.






Good day everyone! Seperti yang aku tulis di posting yang ini , nah ini dia review Juara Facial Cleanser. Aku suka banget dengan kemasannya yang terbuat dari kertas bukan plastik. Desainnya juga bagus.
Ikuti instruksi : tekuk kemudian robek deh atasnya terus tekan pelan-pelan untuk ngeluarin isinya. Seperti yang kamu lihat teksturnya cair dan warnanya putih. Aromanya seperti bunga tapi ada herb-nya juga. Pokoknya aku suka wanginya.

Aku menggunakan shower puff untuk membuat busa kemudian diusapkan dengan lembut ke wajah. Aku sudah menggunakannya 4 kali dan aku suka. Selain baunya benar-benar enak juga tidak membuat kulit jadi kering. Rasanya kulit jadi halus dan lembab tapi tidak berlebihan. Aku sepertinya gak akan membeli ukuran yang full-nya karena mahal dan aku lebih memilih bubble foam jadi gak repot bikin busa sendiri.

Tapi, ada 2 produk dari Juara yang masuk ke wish list-ku. Yang pertama adalah Candelnut body polish. Waktu aku dan temanku ke stan Juara, BA-nya menunjukkan ke kita car apake body polish. Pakenya gampang banget dan gak perlu dibilas dengan air. Wanginya juga enak banget. Manis dan calmy gitu deh.

Produk lain yang ingin kucoba, Sweet Black Tea eye cream. Aku sering baca reviewnya kalau produk ini bener-bener bagus. Nah, kalau kamu manu tahu lebih banyak tentang Juara, klik aja gambar di atas.

You Might Also Like

0 comments

Part of IBB

Beauty Blogger Match Maker

Part of BBlog Indonesia